Contact met kinderzielen

Contact met kinderzielen

Als moeder van drie mooie kinderen moet ik er niet aan denken dat er met één van hen iets zou gebeuren. Het lijkt me het meest verschrikkelijke wat ouders kan overkomen: dat je kindje komt te overlijden. Een hele verdrietige, traumatische gebeurtenis.
Vaak blijft de vraag: Waarom? Of: Waar is ons kindje nu? Wie is er bij haar of hem? Hoe gaat het nu met ons kindje?
Nog even een keertje contact kan zoveel troost geven.
Ik stel de ouders meestal voor om dit consult bij hun thuis in de eigen omgeving te doen. Daar is de energie vaak nog duidelijker voelbaar. Er is in de huiselijke kring ook meer mogelijk qua sfeer en om als ouders je eigen input te geven. Je kunt in je eigen huis alles uit de kast halen wat ( en wie) je voor jouw gevoel erbij wilt hebben. Maar ik laat het aan de mensen zelf over of ze dat willen of niet. In mijn praktijkruimte kan natuurlijk ook. Alles is bij mij bespreekbaar en we gaan samen kijken naar wat mogelijk is. De ervaring heeft mij geleerd dat contact maken met kinderzieltjes gepaard kan gaan met heel veel emoties . Voor deze consulten neem ik veel tijd, zodat er meer dan genoeg ruimte is om alle vragen te stellen. Ik hoop dat ik zo op mijn manier een bijdrage kan leveren aan het verwerkingsproces.
Elke keer realiseer ik me weer hoe dichtbij het verdriet ik kom, eigenlijk bij iets wat meestal een levenlang pijn blijft doen. Ik beschouw het dan ook als een groot voorrecht dat ik dit werk mag doen.