Reading

Reading

Soms zijn er van die momenten of omstandigheden waar je vast loopt en niet meer weet hoe je verder moet.
Omdat ik het zinvol vind dat je zelf tot een inzicht komt zal ik middels coaching een gesprek met je aangaan.
Ik maak ter ondersteuning gebruik van psychometrie. Dat betekent dat ik de energie ga lezen van je foto of van een persoonlijk  voorwerp. ( je ring, paspoort, sjaaltje, bril, etc.)
Ook vanuit je aura ( energieveld) krijg ik heel veel informatie. Waarom doe ik dat? Op die manier krijg ik al een idee hoe jij je voelt en waar je mogelijk blokkeert. Het zijn dus eigenlijk als het ware mijn instrumenten.

Wat kan ik verder nog voor je betekenen?

Ik kan kijken welke gidsen er bij je zijn en waar ze jou in kunnen ondersteunen.

Heb je een vraag over een geliefde overledene dan kan ik voor je gaan kijken of ik daar een antwoord op krijg. Je mag een foto of een juweel meebrengen zodat ik de energie kan voelen. Elk persoonlijk voorwerp van die persoon is goed, het gaat puur om de energie die er aan is blijven hangen. Dit consult hoeft overigens niet persé in mijn praktijkruimte plaats te vinden. Als je het fijner vindt in je eigen huiselijke kring vind ik dat ook geen probleem. Je kunt hier je eigen persoonlijke invulling aan geven. Misschien zit je liever op een bankje in de vrije natuur, of ergens waar je veel quality-time met hem of haar hebt doorgebracht. Ik nodig je uit om  je gedachten en gevoelens hierover met mij te delen. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

 

Huisreiniging.

Heb je het gevoel dat de sfeer bij je thuis veranderd is? Het kan zijn dat een ruimte opeens anders of kouder aanvoelt. Of je voelt een koude wind zonder dat er een raam openstaat. Verder kan het zijn dat je slecht slaapt. Op den duur kun je fysieke klachten krijgen. Denk aan vermoeidheid, hoofdpijn of heupklachten. Je huis laten reinigen kan voor alle betrokken partijen positief werken: de sfeer in je huis voelt vaak een stuk aangenamer, het kan zijn dat je van  je fysieke klachten verlost bent en de energie wordt naar het Licht geholpen.