Reading

Reading

Soms zijn er van die momenten of omstandigheden waar je vast loopt en niet meer weet hoe je verder wilt of moet.
Omdat ik het zinvol vind dat je zelf tot een inzicht komt zal ik middels coaching een gesprek met je aangaan. Ter ondersteuning maak ik gebruik van psychometrie. Dat betekent dat ik de energie ga lezen van je foto of van een persoonlijk voorwerp zoals je ring, paspoort, sjaaltje, bril, etc.
Ook vanuit je aura ( energieveld) krijg ik heel veel informatie. Waarom doe ik dat? Op die manier krijg ik al een idee hoe jij je voelt en waar je mogelijk blokkeert. Het zijn dus eigenlijk als het ware mijn instrumenten. Mijn mediamieke gave gebruik ik niet om in de toekomst te kijken of voorspellingen te doen. Het is niet mijn insteek om iets te doen of te zeggen waarmee ik je mogelijkerwijs de vrijheid ga ontnemen om naar jouw eigen gevoel keuzes te maken ( en om hier van te leren ). Mensen hebben in hun onzekerheid of vertwijfeling vaak de neiging om naar de uitspraken van een medium te gaan leven en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je bij mij voor een reading komt dan ga ik ervan uit dat er een item in je leven is waar je niet zo goed alleen uit komt. Daar kunnen we samen naar kijken, waarbij ik bovenstaande technieken zal inzetten als hulpmiddel.

Heb je een vraag over een geliefde overledene dan kan ik voor je gaan kijken of ik daar een antwoord op krijg. Je mag een foto of een juweel meebrengen zodat ik de energie kan voelen. Elk persoonlijk voorwerp van die persoon is eigenlijk goed, het gaat puur om de energie die er aan is blijven hangen. Dit consult hoeft overigens niet perse in mijn praktijkruimte plaats te vinden. Als je het fijner vindt in je eigen huiselijke kring vind ik dat ook geen probleem. Je kunt hier je eigen persoonlijke invulling aan geven. Misschien zit je liever op een bankje in de vrije natuur, of ergens waar je veel tijd met hem of haar hebt doorgebracht. Ik nodig je uit om je gedachten en gevoelens hierover met mij te delen. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.


Huisreiniging.

Heb je het gevoel dat de sfeer bij je thuis veranderd is? Het kan zijn dat een ruimte opeens anders of kouder aanvoelt. Of je voelt een koude wind zonder dat er een raam openstaat. Verder kan het zijn dat je slecht slaapt. Op den duur kun je fysieke klachten krijgen. Denk aan vermoeidheid, hoofdpijn of heupklachten. Je huis laten reinigen kan voor alle betrokken partijen positief werken: de sfeer in je huis voelt vaak een stuk aangenamer, het is mogelijk dat je van je fysieke klachten verlost bent EN de energie wordt naar het Licht geholpen.


Contact met kinderzielen.

Als moeder van drie mooie kinderen moet ik er niet aan denken dat er met één van hen iets zou gebeuren. Het lijkt me het meest verschrikkelijke wat ouders kan overkomen: dat je kindje komt te overlijden. Een hele verdrietige en traumatische gebeurtenis.
Vaak blijft de vraag: waarom? Of: waar is ons kindje nu? Wie is er bij haar of hem? Hoe gaat het nu met ons kindje?
Nog even een keertje contact kan zoveel troost geven.
Ik stel de ouders meestal voor om dit consult bij hun thuis in de eigen omgeving te doen. Daar is de energie vaak duidelijker voelbaar. Er is in de huiselijke kring ook meer mogelijk qua sfeer en om als ouders je eigen input te geven. Je kunt in je eigen huis alles uit de kast halen wat en ook wie je voor jouw gevoel erbij wilt hebben. Maar ik laat het aan de mensen zelf over of ze dat willen of niet. In mijn praktijkruimte kan natuurlijk ook. Alles is bij mij bespreekbaar en we gaan samen kijken naar wat mogelijk is. De ervaring heeft mij geleerd dat contact maken met kinderzieltjes gepaard kan gaan met heel veel emoties. Voor deze consulten neem ik veel tijd, zodat er meer dan genoeg ruimte is om alle vragen te stellen. Ik hoop dat ik zo op mijn manier een bijdrage kan leveren aan het verwerkingsproces.
Elke keer realiseer ik me weer hoe dichtbij het verdriet ik kom, eigenlijk bij iets wat meestal een leven lang pijn blijft doen. Ik beschouw het dan ook als een groot voorrecht dat ik dit werk mag doen.