Schrijven

Schrijven

Een andere passie van mij is schrijven. Ik vind het heerlijk om te schrijven over wat ik zie, beleef en wat me zoal bezig houd. Wat ik met name heerlijk vind is schrijven vanuit mijn gevoel. Van daaruit is het idee geboren om ook  voor anderen te gaan schrijven.

Sta jij voor een speciale gelegenheid of gebeurtenis en heb je een ander vanuit je hart iets te zeggen en heb je geen idee wat of hoe je het moet zeggen? Of wil je graag iets moois op papier hebben ter herinnering aan een waardevol moment of persoon? Wellicht kan ik daarin iets voor je betekenen. Indien gewenst kan dat ook in dichtvorm. Iets moois op papier krijgen is een proces. Eerst zullen we de inhoud met elkaar moeten bespreken. Als de tekst over een persoon gaat moeten we over die persoon gaan babbelen en wat diegene voor jou betekent. Daarna gaan we het hebben over de boodschap die je wilt gaan overbrengen. Dat kan een ‘dank je wel’ zijn bijvoorbeeld, een liefdesverklaring, de geboorte van een kind of wellicht een naderend afscheid. Dit zijn maar enige voorbeelden. Heb je een vraag hierover, neem dan gerust contact met mij op.

Overigens krijg je van mij de tekst aangeleverd, echter zonder speciaal papier of lettertype. Als het ingelijst moet worden o.i.d. dan moet je er zelf mee naar de drukkerij.