Contact

Contact

Babette Cox-Decker

Koninksemstraat 60

6215 KA Maastricht.

Tel: 06-28839860/ 043-3472987.

K.v.K.-nummer: 70446830

NL35 INGB 0008 4194 75 t.n.v. Kleurjeziel

 

Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00u -17:00u.  I.v.m. mijn werkzaamheden ben ik niet altijd in de gelegenheid om meteen de telefoon op te pakken. Spreek gerust een boodschap in op mijn voicemail. Ik neem gewoonlijk binnen een dag contact met je op.
Als je informatie wilt of een afspraak wilt maken vraag ik je om ten allen tijde onderstaand contactformulier in te vullen. Ik zal dan contact met je opnemen voor een intakegesprek om je vraagstelling aan mij helder te krijgen. Vervolgens kijken we dan samen of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen en maken we een behandelplan.

 

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT). Van hieruit vindt kwaliteitsscreening van de therapeuten plaats.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport eist dat elke werkzame therapeut in Nederland is aangesloten bij een geschillen- en klachtencommissie.

Ik ben aangesloten bij de geschillencommissie Geschillen Alternatieve Therapeuten (GAT).

Wellicht voor jou belangrijk om te weten: ik heb GEEN AGB-code, je ziektekostenverzekeraar zal mij dus niet herkennen of vergoeden.
ALLE consulten komen 100% voor eigen rekening. Betaling geschiedt middels een betaalverzoek per mail. Betaalverzoeken hebben een houdbaarheidsdatum, echter ik verwacht dat de betaling binnen enkele dagen tot 1 week is voldaan. Gelieve geen contante betaling.