Terug naar je oorspronkelijkheid

Terug naar je oorspronkelijkheid

Al onze ervaringen vanaf de conceptie  tot aan onze jeugd noemen we ons innerlijk kind. Alle positieve ervaringen zullen ons bijblijven als mooie, blije herinneringen. Alle momenten dat je je ouders/verzorgers nodig had en ze je niet hebben gegeven wat je nodig had kunnen je de rest van je leven bijblijven als een blokkade. Dat geldt ook als je het slachtoffer bent geweest van pestgedrag of als er sprake is geweest van fysiek geweld en/of misbruik.
Het hoeft echter niet alleen maar te gaan om grote trauma’s, het kan ook om kleine of op het eerste gezicht onopvallende dingen gaan. Die sluipen er soms ongemerkt in, planten een zaadje en gaan een leven lang mee totdat jij je ervan bewust wordt dat er iets aan je knaagt. Ook nemen we blokkades mee van onze (voor)ouders en vanuit het familiesysteem waar we onderdeel van zijn. En dat kan vele generaties teruggaan. Probeer je  eens voor te stellen wat we dan met ons mee kunnen dragen, wat eigenlijk niet van ons is, maar waar we wel heel veel last van kunnen hebben.

Het is de  hoogste tijd om de energie op Moeder Aarde op te tillen, want zij heeft het heel zwaar. Jarenlang hebben wij als mens Moeder Aarde in dienst van ons Zelf gebruikt i.p.v. andersom. En kijk nu eens goed om je heen in de wereld: Moeder Aarde roert zich flink. Overstromingen, aardbevingen en hevige klimaatveranderingen zijn aan de orde van de dag. Hoeveel diersoorten dreigen er uit te sterven? Onze oceanen raken uitgeput en de walvissen en dolfijnen sterven…. En wat kunnen wij daarin voor het behoud van de Aarde betekenen? Dat doen we door onze eigen energie naar een hoger niveau te brengen. Door even na te denken en je bewust te worden van alles wat je tot je neemt: van energie tot wat je eet en drinkt. En door bewust aan je blokkades te gaan werken. En nu hoor ik je denken: alsof ik in mijn eentje het verschil kan maken! Ja, dat kun je en doe je door de keuze te maken om er simpelweg voor te gaan. Bijkomend voordeel is dat dit ook een direct positief effect heeft op jouw huidige familieleden en je verdere  ( in) directe kring EN met terugwerkende kracht op de vorige generaties. En dat heeft een heel bevrijdend effect op alle betrokken partijen.  En Moeder Aarde zal er wel bij varen want immers: elke disharmonie,  oorlog, onderdrukking en misbruik die in onszelf zit weerspiegelt zich in de wereld waarin wij leven. Dus…als wij als mens het aandurven om eerlijk en oprecht naar onze eigen belevingswereld, gedrag en acties durven te kijken…joh..wat zou dat al een verschil kunnen maken!

Ik kan je leren hoe je je eigen blokkades kunt zien/voelen, door je in contact te brengen met je eigen pure kern, je zogenaamde nulpunt. We gaan dan samen kijken in jouw Zelf, zonder verwachtingen of oordeel gewoon eerlijk vanuit een neutrale blik. Alsof je er vanaf een afstandje naar kijkt en aanschouwt wat er zich in jou afspeelt en wat je bezighoudt. En met name naar wat jouw blokkeert om gewoon je zelf te laten zien en te zijn. EN we gaan bepalen en neerzetten  wat je nodig hebt om weer in je oorspronkelijke kracht te komen. Ik zie een blokkade als een vast gezet kader dat we samen openbreken. Vervolgens gaan we kijken wat jij ervoor in de plaats wilt hebben en vervangen de blokkade voor positieve voedende gedachten en/of energie.

Het komt helaas ook voor dat je zelf niet bij de reden of oorzaak van de verstoringen komt. Ik kan je helpen met het uitzuiveren van energetische belemmeringen die jouw ziel al heel lang met zich meedraagt, zodat je er geen last meer van hebt.

Alleen op het moment dat we volledig in vrede en harmonie zijn met ons Zelf , onze afkomst en medemens zal er een einde kunnen komen aan oorlogvoering en verdeeldheid. Twijfel niet langer aan je Zelf, ook jij kunt meehelpen om het verschil te maken. Elke kleine stap is er een en alle stapjes bij elkaar opgeteld zijn er al snel heel veel. Ben je geraakt door bovenstaande of voel jij de noodzaak om te beginnen aan de reis naar jouw eigen Licht?

 

Wat kom je ophalen?

-Technieken om in contact te komen met je innerlijke belevingswereld.

-Het herkennen van je belemmeringen

-Technieken om je ballast los te laten en te transformeren

-Weer leren voelen wat voedend is voor jou

-Uitzuiveren van je familiesysteem

-Verbreken van energetische koorden

-Uitzuivering van jouw energie-systeem

-Kennismaken met je multi-dimensionaliteit ( daar waar het in overeenstemming is met jouw zielsplan)

Kortom: we gaan samen alles wat je weg houdt van je eigen unieke innerlijke bron transformeren zodat jouw innerlijk licht kan stralen. Wat inhoudt dat het moment dan  is aangebroken dat Moeder Aarde en Al wat er hier leeft jouw unieke geschenk in ontvangst mag gaan nemen. Want ook jij hebt, net als ieder ander een missie!

Ik ga graag met jou samen op reis naar JOU.

 

 

Als je fysieke of psychische klachten hebt raad ik je ten allen tijde aan om medisch advies in te winnen. Het is niet aan mij om een diagnose te stellen of om op eigen houtje ziektes te behandelen zonder dat je bij een dokter bent geweest.