Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Nancy Nancy uit Maastricht schreef op juli 28, 2021 om 3:23 pm:
Hallo lieve Babette, belofte maakt schuld, dus bij deze.........vorig jaar kwam ik bij je in de praktijk op zoek naar mezelf. In een paar maanden tijd heb je me begeleid middels meditatie en hypnotherapie. Ik heb dankzij jou weer van mezelf leren houden. Ook heb je me geholpen met het verwerken van jeugdtrauma's. De sessies waren zeer waardevol!! Ga vooral door zo!! Mijn ziel heb je in elk geval gekleurd! Heel veel dank hiervoor!
Amanda Amanda uit Maastricht schreef op april 1, 2021 om 9:13 am:
Wat fijn om met iemand te kunnen praten over onderwerpen waar je tegenaan loopt in het leven. Een tijdje ging ik elke maand naar Babette voor een sessie en werden er verschillende thema's besproken. Elke periode na een sessie veranderde er kleine dingen in het dagelijkse leven. Het was super fijn om een tijdje steun te krijgen van iemand die heel goed luisteren kan en verschillende toepasbare tips meegeeft. Ik kijk terug op een mooie periode met stapjes vooruit en heb nu weer het vertouwen om mijn eigen pad zelfstandig te bewandelen. Bedankt Babette...
Joke Joke uit Trouwen schreef op juni 11, 2019 om 3:01 pm:
Lieve, Babette Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Het was voor mij de goede keuze om een afspraak met jou te maken. Je hebt mij wakker geschud dat aarden heel belangrijk voor mij is om het dagelijkse leven te leven en me thuis te voelen. Geen makkelijke opgave voor mij maar ik ga ervoor. En....het kleine kindje in me mag weer blij zijn. Dank je hiervoor , een lieve knuffel.
Bregitte v. Dooijewaard Bregitte v. Dooijewaard uit Maastricht schreef op oktober 6, 2018 om 6:14 pm:
Lieve Babette, Mijn dank is groot. Sinds ik bij jou therapie gevolgd heb, ben ik anders gaan denken en voelen. Zelf heb ik veel affiniteit met spiritualiteit, het helpt mij in mijn dagelijkse doen en laten. We kennen elkaar al vanuit onze kindertijd, zo speciaal zoals we elkaar weer ontmoet hebben.
Anoniem Anoniem uit maastricht schreef op maart 25, 2018 om 3:53 pm:
Babette heeft mij een tijd geleden aangeboden om een keer samen tereug te kijken naar het leven van mij en mijn man, mijn maatje. Ik heb dat bijna een jaar uitgesteld omdat ik bang en onzeker was over wat ik te horen zou krijgen. Ik heb haar op een gegeven moment toch gebeld om een afspraak te maken om samen te gaan wandelen. Babette vertelde aan het begin van de wandeling al dat mijn man met ons mee liep.Op een mooi plekje in de natuur dat ik had uitgezocht vond het contact plaats. Hetgeen Babette vertelde voelde goed en gaf mij de bevestiging van hetgeen ik zelf al dacht en meende te voelen. Ik heb de wandeling als heel prettig, betrokken en intiem ervaren en Babette gevraagd om over geruime tijd, als ik er klaar voor ben nog eens een wandeling te maken. Ik kijk er naar uit....
Sies Sies schreef op december 12, 2017 om 9:35 pm:
Lieve babette ze een tijdje geleden bij mij thuis geweest en heeft contact gemaakt met mijn overleden vader en mijn overleden dochtertje elies. Het was een heel diepgaand gesprek, pijnlijke momenten maar ook zeker , zeer waardevolle momenten die ik meegekregen heb. En waar je verder mee kunt, je draad redelijk kunt opnemen. En verdriet en pijn hierbij n plaats krijgen. Ik heb het als zeer positief ervaren en zal zeker nog eens gebruik maken van haar fantastische gave. Ga ermee door en ik wens je ontzettend veel succes, zeker om mensen te helpen met het zelfde verdriet ❤.
Lianne Lianne schreef op december 12, 2017 om 8:20 pm:
Babette was heel welkom bij ons thuis, ze heeft op een respectvolle, liefdevolle manier contact gezocht met onze overleden zoon Jules. Mooi om te zien en te voelen hoe onze Jules haar meteen leidde naar zijn speelplek in de woonkamer. Babette voelde feilloos aan waar de energie van Jules hing! Tijdens het gehele bezoek bevestigd ze mijn gevoel, Jules is nog altijd bij ons, anders maar zó aanwezig en voelbaar.. Het was een prachtige ontmoeting ❤ Liefs. Lianne
Tamara Tamara schreef op december 12, 2017 om 5:10 pm:
Vier jaar geleden kwam ik via een vriendin terecht bij Babette. Ik zat toen in een hele zware fase van mijn leven. Babette werd een lichtpunt. Iedere behandeling, of dat nu een reading of healing was, sloeg aan. Alles wat ze me gezegd heeft viel op zijn plek. Het gaat hier niet om hocus pocus. Babette geeft kracht, liefde en wijsheid aan wie voor haar openstaat. Bij deze bedankt lieve engel. Met jouw hulp voelde ik mij gedragen waar het nodig was. ❤❤❤
Manon Manon schreef op december 8, 2017 om 7:19 am:
Bij binnenkomst in haar praktijk ruimte stelde de ontspannen en fijne sfeer van de ruimte me al gedeeltelijk op mijn gemak. Ik vond het toch spannend omdat ik niet precies wist wat me te wachten stond. Babette legde rustig uit hoe ze stap voor stap de hypno therapie ging begeleiden( toepassen). Liggend op de tafel begeleide ze met rustige, duidelijke en constante stem de hypno sessie. Ik voelde me heel erg gesteund door haar stem en aanwezigheid waardoor ik een mooie en zinvolle reis terug in de tijd heb mogen maken. Het heeft mij veel inzichten gebracht waar ik nu in het dagelijkse leven nog veel baat bij heb. Babette doet dit met zóveel bezieling en vanuit een liefdevol hart waardoor het heel oprecht en vertrouwd voelde. Dank je wel lieve Babette voor deze fijne sessie ( hypno/ regressie therapie) Harte groet, Manon.
Anoniem Anoniem schreef op december 8, 2017 om 7:17 am:
Babette, heeft mij verder laten kijken dan ik ooit kon zien. Mij bewust gemaakt van mijn eigen gevoel en letterlijk met beide voeten op de grond gezet. Dank je wel.
Babette2017 Babette2017 schreef op december 4, 2017 om 6:51 pm:
Wees welkom om een berichtje te plaatsen in mijn gastenboek. Groet Babette