Geland op moeder aarde

Geland op moeder aarde

Spiritualiteit is mijn allergrootste passie. Jarenlang heb ik geïnvesteerd in cursussen. Het is en was een grote ontdekkingsreis naar mijn mogelijkheden. Wat kan ik allemaal? Ik heb mijn angst moeten overwinnen, ik vond het in eerste instantie maar niets, dat gedoe met die spirits…..
Door de jaren heen heb ik ontdekt dat één ding héél belangrijk is : goed geaard zijn. En dat was ik in het begin zeer zeker niet. Ik was een dromer, liep letterlijk met mijn kop in de wolken. Altijd bezig met later. Altijd zat alle energie in mijn hoofd. En dat had ook weer andere gevolgen: ik voelde me altijd zenuwachtig, angstig. Ik maakte me overal zorgen over, van vertrouwen was geen sprake. En dat eeuwige gepieker…..om stapelgek van te worden!
Dat veranderde allemaal toen ik me heel bewust ging aarden. Het heeft veel teweeg gebracht: gigantische huilbuien, maar ook heel veel bewustwording. Ik ben meer in het hier en nu. Ik geniet veel meer van wat ik doe, ik heb meer plezier in het leven. De zwaarte is overal vanaf, zo voelt het.
Ik ben me ook meer bewust van wat mijn omgeving mij allemaal terugspiegelt en kan daar op een rustige manier naar kijken.
Ik voel innerlijke rust, het is zoals het is en het is goed. Alles komt op het juiste tijdstip.
Geland op Moeder Aarde……finally❤️


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *